Banner 980x90

Novembrī notiks pirmais Siguldas novada Uzņēmēju forums

Valmiera, 19.okt., LETA. 10.novembrī Siguldas slimnīcas administratīvā korpusa konferenču zālē notiks pirmais Siguldas novada Uzņēmēju forums, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Forumā ar savu redzējumu par biznesa attīstības perspektīvām Latvijā un Siguldas novadā dalīsies AS "DNB banka" ekonomikas eksperts Pēteris Strautiņš, Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas valdes locekle Arta Biruma, Siguldas biznesa inkubatora projektu vadītāja Signe Millere, "Siguldas Attīstības aģentūras" direktore Laura Skrodele, kā arī "Aerodium" un "LGK atrakcijas" valdes priekšsēdētājs Ivars Beitāns. Ar foruma dalībniekiem savās biznesa idejās dalīsies konkursa "Radi Siguldai" uzvarētāji.

Dalība forumā ir bez maksas, vietu skaits pasākumā var izrādīties ierobežots, tādēļ pasākuma organizatori aicina dalībniekus pieteikties savlaicīgi - līdz 8.novembrim. Pieteikuma anketu iespējams atrast pašvaldības mājaslapā "www.sigulda.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)