Banner 980x90

Notiks Siguldas novada Uzņēmēju konsultatīvās padomes sēde

Sigulda24.lv
Sigulda24.lv
Ceturtdien, 2.jūnijā, plkst.15.00 Siguldas novada Domē notiks Siguldas novada Uzņēmēju konsultatīvā padomes sēde, pilsētas informācijas portāls Sigulda24.lv uzzināja Siguldas novada pašvaldībā.

Siguldas novada Uzņēmēju konsultatīvās padomes galvenais mērķis ir veicināt uzņēmējdarbības vides attīstību Siguldas novadā un aktivizēt dialogu starp pašvaldību un novada uzņēmējiem. Uzņēmēju konsultatīvās padomes sēdes ir atklātas un tajās var piedalīties ikviens interesents.

Sēdes darba kārtībā apspriedīs izmaiņas noteikumos par ielu tirdzniecības organizēšanu, informēs par Siguldas tirgu, darba spēka piesaisti Siguldas novadā, tāpat notiks aktuālo jautājumu diskusija un dalībnieku ierosinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)