Banner 980x90

Nedēļas nogalē Siguldā notiks lielākais gastronomijas festivāls pilsētā

Rīga, 21.janv., LETA. Sestdien, 26.janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī norisināsies lielākais Siguldas gastronomijas festivāls "Ziemas garšu svinēšana", aģentūru LETA informēja sabiedrisko attiecību speciāliste Una Pujāte.

Pasākuma laikā no plkst.12 līdz 16 apmeklētāji būs aicināti izbaudīt Rīgas-Gaujas reģiona šefpavāru uz uguns gatavotos ēdienus.

Ziemas izaicinājumu pieņēmuši un uz uguns ēdienus gatavos desmit Rīgas-Gaujas reģiona restorāni - "Entresol", "Ferma", "3 pavāru restorāns", "Valmiermuižas alus vēstniecība", "Kungu rija", "Stirna & avocado", "Mollto Wine & Grill", Mālpils muižas un Bīriņu pils restorāni, kā arī "Mr.Biskvīts".

Restorānu sarūpētajos labumos, apmeklētāji atradīs tādus ēdienus kā krāsnī ceptas Baltijas reņģes, aļņa burgerus, pīles kājas, brieža gaļas zupu, grilētas skumbrijas, jēra zupu, cūkas pavēderi un simtagades stores zupu. Savai gaumei piemērotāko varēs atrast arī desertu cienītāji - kumelīšu tējas panna cotta, vēja kūku ar ābolu musu, ķirbju siera kūku, dzērveņu zefīru ar biezo aitas jogurtu, ķeizarbiskvīta pankūkas, flambētas ogas ar sukāžu kēksu, kā arī biešu, jāņogu vai šokolādes sorbetu.

Restorānu sarūpētos ēdienus papildinās vietējie ražotāji, savukārt, kamēr uz uguns gatavosies ēdiens, par autentisku mūzikas sajūtu gādās mūzikas grupa "Auļi" un starptautiskā latviešu post-folka grupa "Imanta Dimanta".

Lai pasākumu izbaudītu pilnvērtīgi, apmeklētāji aicināti ģērbties atbilstoši laikapstākļiem. Ēdienu cenas būs no trīs līdz pieciem eiro un norēķināšanās būs skaidrā naudā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)