Banner 980x90

Naudas pārskaitījums no Anglijas uz Latviju ar TransferGo.com/lv

Ikdienas dzīve bieži vien mums vai mūsu radiniekiem liek doties uz Angliju. Tur atrodam labu darbu un varam palīdzēt arī tiem, kas palikuši mājās – Latvijā. Ir ļoti daudz iespēju, kā veikt naudas pārskaitījumu no Anglijas uz Latviju, taču grūtāk ir atrast pašu izdevīgāko un uzticamāko  pakalpojumu sniedzēju.

Ar "TransferGo" Tu naudu no Anglijas vari pārskaitīt uz Latviju ar ļoti izdevīgu valūtas maiņas kursu. Veicot pārskaitījumu, to ērti varēsi aplūkot gan "TransferGo" mājaslapā, gan jau veicot pārskaitījumu. Tāpat, izmantojot TransferGo.com/lv pakalpojumus, Tev nevajadzēs uztraukties par lielo komisijas maksu, kas tiek ieturēta, veicot pārskaitījumu. "TransferGo" komisijas maksa vienam pārskaitījumam ir tikai 2,50 Lielbritānijas mārciņu. Tāpat naudas pārskaitījuma process noris ļoti ātri. Veicot pārskaitījumu, "TransferGo" garantē, ka nauda tiks izmaksāta nākamajā darbdienā – 24 stundu laikā. 

Turklāt, ja mājaslapā reģistrējies pirmo reizi, tad pirmais pārskaitījums Tev būs bez papildu komisijas maksas! Lai reģistrētos, vispirms mājaslapā esošajā reģistrācijas lodziņā jāievada sava e-pasta adrese, uz kuru vēlāk saņemsi apstiprināšanas adresi. To atverot, vajadzēs izveidot paroli, ar kuru turpmāk varēsi ielogoties "TransferGo" mājaslapā. Pēc tam jāievada sūtītāja (Tavi) dati, kurus turpmāk sistēma ievietos automātiski, kā arī jāaizpilda visi nepieciešamie saņēmēja dati.

Ir jāatceras, ka, veicot pārskaitījumu, saņēmēja personas datiem ir jāatbilst ar tiem, kas pieteikti kredītkartei, uz kuru sūti naudas pārskaitījumu. Ja kļūdas pēc būsi norādījis nevis kartes lietotāja datus, bet kādas citas personas, tad naudas pārskaitījums tiks atskaitīts uz Tavu bankas kontu! Pirms apstiprini pārskaitījumu, rūpīgi pārskati ievadītos datus.

"TransferGo" pakalpojumi ir ne tikai izdevīgi, bet arī droši. Pakalpojumu sniedzēja datu apstrādes tehnoloģijas nodrošina profesionāls Apvienotās Karalistes uzņēmums, kas specializējas hostinga risinājumu nodrošināšanā. Tas nozīmē, ka, izmantojot "TransferGo" pakalpojumus, gan Tavi dati, gan nauda būs drošībā!

Izvēlies TransferGo.com/lv pakalpojumus un esi drošs par savu naudu un datiem! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)