Banner 980x90

Mūsdienīga veselības apdrošināšana – Manapolise.lv

Mūsdienās, kad ārsti ir pieejami visur, bet ārstēšanās parasti tradicionāli maksā milzīgas, ne visiem un ne visur pieejamas naudas summas, kļūst arvien ierastāk par veselību rūpēties jau iepriekš. Viena no mūsdienīgākajām un augstāk vērtētākajām veselības aizsardzības iespējām ir veselības apdrošināšana.

Pieejamais apdrošināšanas polišu tirgus ir ļoti plašs, tādēļ būtiski tajā neapjukt un neapmaldīties. Vēl jo svarīgāk ir atrast īsto, sev vistuvāko un vēlamāko veselības apdrošināšanas polisi. Svarīgi, lai tā neprasītu pārmēru lielas pacienta regulārās iemaksas apdrošināšanas fondā, vienlaikus dotu iespējami lielas veselības aprūpē iztērētās naudas daļas atmaksu. Šoreiz koncentrēsim uzmanību uz vienu no Latvijā populārākajiem veselības apdrošinātājiem Manapolise.lv un viņu dažādajiem piedāvājumiem veselības apdrošināšanas jomā.

Iegādājoties apdrošināšanas polisi Manapolise.lv, klientam zūd pamats uztraukties par savu veselību ne vien Latvijā, bet jebkurā pasaules valstī. Tā tas ir tādēļ, ka galvenais Manapolise.lv veselības apdrošināšanas piedāvājums ir starptautiskā veselības apdrošināšana. Starptautiskās veselības apdrošināšanas serviss nozīmē to, ka apdrošinātā persona var meklēt apdrošinātāja apmaksātu medicīnisko palīdzību praktiski jebkurā pasaules, kurā tajā brīdī atrodas atkarībā no izvēlētās apdrošināšanas polises īpatnībām.

Starptautiski pieejamo ārstniecības pakalpojumu piedāvājumā ietilpst gan ambulatorā, gan stacionārā ārstēšana. Tātad apdrošināšana paredz, ka nepieciešamības gadījumā iespējama gan vizīte pie kāda speciālista, gan arī operācija, tajā skaitā arī plānveida. Bez tam starptautiskā veselības apdrošināšana piedāvā stomatologa pakalpojumus, materiālo segumu grūtniecības un dzemdību nepieciešamībām un ceļojumu apdrošināšanu. Atkarībā no veselības apdrošināšanas polises tās cena gadā svārstās no EUR 711,44, bet apdrošināšanas izmaksu limiti ietver diapazonu no 20 000 līdz pat 1 250 000 £.

Šādu plašu pakalpojumu spektru visā pasaulē par visai draudzīgām cenām un ar lieliem izmaksu limitiem Manapolise.lv savai veselības apdrošināšanai nodrošina, sadarbojoties ar visā pasaulē pazīstamo vienu no lielākajiem veselības apdrošināšanas pakalpojumu sniedzējiem – "AXA PPP International".

Ieskaties www.manapolise.lv, lai uzzinātu vairāk, un izvēlies mūsdienīgu veselības apdrošināšanu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)