Banner 980x90

Logunams.lv – PVC logi, pieredze un pieeja

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ja jūsu mājās, birojā vai vasarnīcā pienācis laiks mainīt logus, tad Logunams.lv piedāvātie pakalpojumi ir tieši tas, kas vajadzīgs. Šī firma piedāvā ne tikai plašu plastmasas logu klāstu, bet arī nodrošina lielisku servisu un individuālu pieeju katram klientam. Teju 20 gadu pieredze un stabili kvalitātes standarti ierindo Logunams.lv starp vadošiem PVC logu tirdzniecības un montāžas speciālistiem. 
Klientu ērtības labad Logunams.lv piedāvā kvalitatīvus pakešu logus trīs kategorijās – "Ekonom", "Standart" un "Premium". Kategorijas "Standart" PVC logi ir pārdotākais Logunams.lv produkts, jo tas ir ideāli piemērots gan mājokļiem, gan biroju vai veikalu ēkām. Šie logi nodrošina optimālu trokšņu izolāciju un neļauj aizplūst no ēkas siltumam, tādējādi samazinot arī rēķinus par apkuri. "Ekonom" kategorijas logi būs ideāli piemēroti telpām, kur tik bieži neuzturaties, piemēram, vasarnīcai vai kāpņutelpai, bet ekskluzīviem mājokļiem un nestandarta risinājumiem piemērotākie būs tieši "Premium" kategorijas logi, kas pieejami visdažādākajās krāsās un vairāk nekā 40 dažādās formās. 

Logunams.lv meistaru pieredze izpaužas gan kvalitatīvi paveiktā darbā, gan dažādās servisa detaļās, kas atvieglo klientiem dzīvi, jo visu iespējams iegādāties vienuviet. Piemēram, firmas piedāvājumu klāstā ir dažāda veida furnitūras, logu rokturi un palodzes no dažādiem materiāliem. Furnitūru iespējams izvēlēties tādu, kas nodrošināta pret uzlaušanu, kā arī pieejami logu rokturi bērnu drošībai. Iekšējās palodzes iespējams pasūtīt gan laminēta kokskaidu, gan masīvkoka, gan plastmasas, turklāt tās pieejamas vairāk nekā 30 krāsu toņos, turpretī ārējo palodžu piedāvājumā ir gan cinkota tērauda palodzes ar trīs veida pārklājumiem, gan cinkota tērauda palodzes bez pārklājuma. 

Logunams.lv piedāvā pilnīgi visu, kas nepieciešams, lai darbu paveiktu no sākuma līdz beigām – no plānošanas līdz būvgružu izvešanai. Logu mainīšanas sākumposmā pats svarīgākais ir precīzu mērījumu veikšana, jo tieši no mērījumiem ir atkarīgs, vai uzstādītie logi kalpos ilgi un droši. Logunams.lv montāžas meistari ir īsteni profesionāļi savā jomā – viņi atbrauks pie jums, veiks visus nepieciešamos mērījumus un sniegs godīgu konsultāciju, lai jūs varētu pieņemt pareizāko lēmumu PVC logu izvēlē. 

Lai nemulsinātu klientu ar dažādām papildus izmaksām, Logunams.lv mājaslapā norādītajās logu cenās jau ir iekļautas gan ārējās, gan iekšējās palodzes, veco logu demontāža un jauno uzstādīšana, visi mērījumi un piegāde (Rīgā), kā arī būvgružu izvešana. Tā ir pieeja, serviss un kvalitāte, ko Logunams.lv klienti novērtē visaugstāk, tāpēc uzticas un novērtē šo uzņēmumu jau daudz gadu garumā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)