Banner 980x90

Kvalificētākais dermatologs Siguldā – prof. Jāņa Ķīša klīnikas izbraukuma konsultācijas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ikdienā maz domājam par ādas nozīmi veselības nodrošināšanā. Āda ir mūsu ķermeņa lielākais orgāns, kas veic dzīvībai vitāli svarīgas funkcijas, pasargājot cilvēku no ārējās vides nelabvēlīgās ietekmes un traumām, kā arī atspoguļo iekšējo orgānu veselības stāvokli. 

Veselīga, mirdzoša āda nozīmē arī veselību cilvēka organismam kopumā. Tieši tāpat kā regulāri jāapmeklē zobārsts vai ginekologs, vismaz reizi gadā ieteicama arī vizīte pie dermatologa, sevišķi, ja ir sūdzības vai redzamas ādas stāvokļa izmaiņas, kā arī ja ir problēmas ar matiem un nagiem. 

Savlaicīgi ārstētas ādas slimības ļaus ne tikai uzlabot veselības stāvokli, bet arī ieekonomēt līdzekļus. Diemžēl nereti medicīnas sistēma Latvijā nepiedāvā augstākā līmeņa un kvalifikācijas dermatologu un dermatovenerologu piekļuvi reģionos. Lai pacientiem arī ārpus Rīgas speciāli nebūtu jāveic tālais ceļš uz galvaspilsētu, prof. Jānis Ķīša Estētiskās dermatoloģijas klīnika sniedz izbraukuma konsultācijas Siguldā. 

Izcila kvalitāte un profilaktiskas pārbaudes efektīvam ārstēšanas procesam
Ādas ārsts Siguldā no profesionālās profesora Jāņa Ķīša klīnikas ir iespēja uzticēt savas problēmas valsts izcilākajiem, pieredzes bagātākajiem un uzticamākajiem speciālistiem! Profesors Jānis Ķīsis ir viens no zināmākajiem dermatovenerologiem Latvijā ar vairāk nekā 30 gadu ilgu pieredzi pacientu dzīves kvalitātes uzlabošanā. Šo apliecina piederība Latvijas Dermatovenerologu asociācijā, Baltijas Dermatovenerologu asociācijā, Latvijas Flebologu, Latvijas Dermoskopijas asociācijā, Eiropas dermatoloģijas un veneroloģijas Akadēmijā un Amerikas Dermatoloģijas Akadēmijā, kur profesors aktīvi darbojas un ieņem valdes locekļa statusu. Nemitīga pieredzes apmaiņa ar citiem profesionāļiem ļauj pilnvērtīgi un efektīvi izmantot mūsdienu iespējas un tehnoloģijas. 

Klīnikā liela uzmanība tiek vērsta uz pētījumu un ekspertīzes veikšanu, kas pēc tam ļauj realizēt vēl efektīvāku un ātrāku ārstēšanas procesu, izmantojot visas mūsu gadsimta iespējas un atklājumus. Pacientam tas nozīmē laika un naudas ekonomiju, jo šāda līmeņa ārstniecības pakalpojumus dermatoloģijas nozarē citur Latvijā nav iespējams saņemt. 

Speciālisti jau vairāk nekā 10 gadus maina pacientu dzīves
Ādas saslimšanas nereti sākas stresa, nepilnvērtīga un nesabalansēta uztura un mazkustības dēļ. Tāpat var būt iedzimtas saslimšanas vai vīrusu infekcijas. Ādas saslimšanas parasti rada neērtības un kauna sajūtu, bieži vien arī traucē pilnvērtīgi dzīvot. Tiek izmantotas visdažādākās procedūras – lāzerterapija asinsvadu likvidēšanai un rētu apstrādei, ķirurģiskas manipulācijas, biopsija, ādas veidojumu izgriešana, aukstuma terapijas procedūras jeb krioterapija un vēl daudzas citas. Procedūru, iekārtu un ārstniecības metožu dažādība garantē izcilu rezultātu. 

Dermatologs Siguldā palīdzēs diagnosticēt un izprast jebkuras slimības cēloni un noteiks ārstēšanas kursu, taču padziļinātas pārbaudes un manipulācijas jāveic Rīgas klīnikā. Klīnikā Rīgā pieejama Baltijā vienīgā ZELTIQ CoolSculpting iekārta, ar kuras palīdzību var arī atbrīvoties no liekajiem taukiem, izmantojot aukstuma terapiju. Tā ir moderna, pasaulē plaši pazīstama procedūra, kas līdzvērtīga ķirurģiskas iejaukšanās efektam un saglabā ilglaicīgu efektu. 

Klīnikā pieejami plaša spektra speciālisti: podologi, uztura speciālisti, fizioterapeiti, mūzikas terapeiti, kas palīdz uzlabot arī garīgo veselību, dermatologi, bērnu dermatologi, kosmetologi un dermatovenerologi. 

Rūpējies par savas ādas veselību un piesakies vizītei tūlīt! 
Lai pieteiktos vizītei, nepieciešamas vien pāris minūšu laika, jo to ērti un jebkurā vietā var izdarīt klīnikas mājaslapā https://dermatologs.com/. Personāla moderno pieeju ārstēšanai apliecina tas, ka steidzamos gadījumos attālinātu dermatologa konsultāciju var veikt pa telefonu, izmantojot Skype, e-pastu.
 
Klīnikas dermatologi apmeklētājus pieņem klīnikā Siguldā, Ziedu ielā 5. Savlaicīga vizīte pie dermatologa ietaupīs gan laiku, gan naudas līdzekļus!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)