Banner 980x90

Krimuldas priekšsēdētājs vēlas atrast kopīgu valodu ar pašvaldības opozīciju

Krimuldas novada pašvaldības priekšsēdētājs Juris Salmiņš ("Reģionu alianse"/ ZZS) vēlas atrast kopīgu valodu ar pašvaldības opozīciju, kuras dēļ nevar īstenot dažādas radušās ieceres, aģentūrai LETA atklāj mērs.

Viņš atzīst, ka ir nepieciešamība vairāk runāt ar šiem opozīcijas deputātiem, kas jau tiek darīts. Taču Salmiņš uzskata, ka sākumā viņam ir sevi jāpierāda kā priekšsēdētājam, tikai tā iespējams pārliecināt cilvēkus atbalstīt, kad tas nepieciešams.

Prioritāri šobrīd tiek risināti sociālās palīdzības, izglītības, uzņēmējdarbības un citi novadam svarīgi jautājumi. Kā Salmiņš atzina, šobrīd norit darbs pie pašvaldības ekonomiskās attīstības un teritoriālajiem plānojumu izstrādes jautājumiem.

Tā kā ir notikušas vairākas izmaiņas dažādās prasībās un pašvaldības iespējās, kopš Salmiņš iepriekš atstājis priekšsēdētāja amatu, viņš atklāj, ka cenšas pielāgoties jaunajām vajadzībām.

Kā aģentūra LETA noskaidroja Krimuldas pašvaldībā, 14.maijā Krimuldas novada domes ārkārtas sēdē par jauno Krimuldas novada domes priekšsēdētāju ievēlēja Salmiņu, kurš jau iepriekš ieņēmis domes priekšsēdētāja amatu. Iepriekšējais priekšsēdētājs Guntars Grīnvalds no amata atkāpās, jo pieņēmis jaunus profesionālus izaicinājumus.

Par Salmiņa kandidatūru balsoja astoņi novada domes deputāti no "Reģionu alianses", ZZS un "Vienotības" deputāti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)