Banner 980x90

Krimuldas novada J.Gierkena zemnieku saimniecībā prezentēs 500 slaucamo govju piena ražošanas kompleksu

Rīga, 6.okt., LETA. Krimuldas novada J.Gierkena zemnieku saimniecībā piektdien notiks atvērto durvju diena, klātienē piedāvājot iespēju aplūkot slaukšanas tehnoloģijas, kas uzstādītas 500 slaucamo govju ražošanas kompleksā "Vārpas", aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

Pasākumā būs iespēja iepazīties ar darbu piena ražošanas kompleksā, kurš izveidots pagājušā gada beigās, tostarp apskatīt tehnikas piegādātāja "DeLaval" apkalpotos astoņus slaukšanas robotus.

Viesi varēs uzdot arī jautājumus saimniecības pārstāvjiem par fermas izveidi, smelties jaunas idejas efektīvākai saimniekošanai, kā arī sastapt un iepazīties ar citiem piena nozares pārstāvjiem.

Pasākumā piedalīsies J.Gierkena zemnieku saimniecības un "DeLaval" pārstāvji, kā arī Zemkopības ministrijas deleģētie pārstāvji un pārstāvji no Krimuldas novada domes.

Pasākums notiks "Vārpas", Lēdurgas pagastā, Krimuldas novadā un tā sākums plānots plkst.14.30.

J.Gierkena zemnieka saimniecība reģistrēta 2000.gadā un nodarbojas ar piena ražošanu. Saimniecības vienīgais īpašnieks ir Mārtiņš Gierkens, liecina informācija "Firmas.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)