Banner 980x90

Krimuldas novada dome ar LIAA sadarbosies komercdarbības attīstībā pašvaldībā

Rīga, 9.jūl., LETA. Šodien Krimuldas novada domes priekšsēdētājs Linards Kumskis un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktors Andris Ozols parakstīja sadarbības līgumu, kura mērķis ir sekmēt komercdarbības attīstību pašvaldības administratīvajā teritorijā, aģentūru LETA informēja LIAA.

Tostarp sadarbības līgums paredz veicināt investīciju, tajā skaitā ārvalstu, apjoma pieaugumu, palielināt pašvaldības konkurētspēju vietējā un starptautiskajos tirgos, kā arī paplašināt pašvaldības sadarbību ar esošajiem un potenciālajiem investīciju projektu īstenotājiem.

LIAA atgādināja, ka, realizējot investīciju piesaistes metodiku "Polaris process", LIAA organizē informācijas apmaiņu starp pašvaldībām, zinātniskās pētniecības iestādēm, investīciju projektu turētājiem un investoriem ar mērķi veicināt ārvalstu tiešo investīciju piesaisti.

LIAA mērķis ir sekmēt uzņēmējdarbības attīstību Latvijā, veicinot ārvalstu investīciju apmēra pieaugumu un palielinot Latvijas konkurētspēju pašmāju un starptautiskajos tirgos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)