Banner 980x90

Krēslu noma – lielisks risinājums pasākumam ar lielu viesu skaitu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Noderīgs un piemērots serviss ikvienam pasākumam ir krēslu noma, lai nodrošinātu viesu komfortu un ērtības, kā arī pasākuma organizatoriem atvieglotu sagatavošanās darbus. Krēsliem ir jābūt pasākumam atbilstošam, tādēļ banketiem, sporta spēlēm, mūzikas festivāliem un citiem pasākumiem nepieciešama rūpīga un pārdomāta aprīkojuma izvēle. Krēslu noma ir viens no piedāvājumiem, ko sniedz pasākumu aprīkojuma serviss "Akurāts".

Lai klientiem būtu pieejams plašs piedāvājums, krēslu noma, ko piedāvā "Akurāts", ir patiesi daudzveidīga:
- viegli pārvietojami, melni krēsli;
- komfortabli banketu krēsli;
- gaumīgi bāra krēsli.

Krēslu noma ir lielisks risinājums gadījumos, kad krēsli nepieciešami uz salīdzinoši neilgu laiku. Iznomāt krēslus uz pasākumu (pāris stundu vai vairākas dienas) ir daudz lētāk un ērtāk, nekā tos iegādāties, turklāt tas ir ērti un vienkārši – Jums atliek tikai sazināties ar "Akurāta" darbiniekiem un pasūtīt nepieciešamo krēslu skaitu. Ja nepieciešams, zinot pasākuma specifiku, pieredzējušie "Akurāta" darbinieki Jums palīdzēs izvēlēties atbilstošāko krēslu veidu un skaitu.

Krēslu izvēle Jūsu pasākumam ir atbildīga izvēle, tādēļ "Akurāta" darbinieki dalās ar vairākiem noderīgiem padomiem Jūsu ērtībai:
- jāņem vērā pasākuma specifika – ilgākiem pasākumiem jāizvēlas banketu krēsli, jo tie ir daudz ērtāki un piemērotāki ilgai sēdēšanai;
- komplektējot krēslus un galdus, rūpīgi jāiepazīstas ar to izmēriem;
- jāparedz vairākas praktiskas lietas – viens kvadrātmetrs divām sēdvietām, nepieciešamās ejas pasākuma viesu ērtībai u.c.

Svarīga ir krēslu noma ne tikai lielos pasākumos, bet arī nelielās ballītēs. Lai radītu īsto pasākuma noskaņojumu, krēslu noma ir apvienojama ar cita pasākuma aprīkojuma nomu, piemēram, galdu, saliekamo skatuvju, deju grīdu, telšu un citu. "Akurāta" darbinieki palīdzēs izveidot pasākumam vispiemērotākos mēbeļu komplektus.

Kādēļ izvēlēties pasākumu aprīkojumu no "Akurāta":
- vairāk nekā 10 gadu pieredze, nodrošinot pasākumu aprīkojumu;
- zinoši un profesionāli darbinieki ar vairāku gadu pieredzi;
- plašs sadarbības partneru loks;
- pilns serviss – aprīkojuma piegāde un montāža;
- pakalpojumi pieejami visā Latvijā.

"Akurāts" piedāvā arī citu aprīkojuma nomu, piemēram, bāra krēslu, banketu krēslu, kā arī klubkrēslu un piepūšamo mēbeļu nomu, dārza mēbeles. Tajā pašā laikā tiek piedāvātas arī saliekamas deju grīdas, stikla un plastikāta teltis, paklāji, sienu un griestu dekorācijas, kā arī dekoratīvās barjeras un citu aprīkojumu veiksmīgai svētku norisei.

Individuāla pieeja un ļoti plašs piedāvājums – to visu Jums piedāvā "Akurāts". Papildus piedāvājumam, uzņēmuma mājaslapā varat iepazīties ar pasākuma gida informāciju – viss, kas būtu jāņem vērā, plānojot pasākumu, ir vietnē Akurats.lv. Sazinieties ar uzņēmuma speciālistiem, lai noskaidrotu sīkāku informāciju – galdu nomas un krēslu nomas pieejamību, citu pakalpojumu iespējām, piegādi un izmaksām!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)