Banner 980x90

Kā ievērot higiēnas prasības darbavietā?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ikvienā vietā ir svarīgi pievērst uzmanību higiēnai. Darbdienās, kad katrs ir aizņemts ar dažādiem pienākumiem, paveikt uzdevumus, kas kavē baktēriju izplatīšanos, dažkārt piemirstas. Tāpēc ir svarīgi, lai higiēnas pasākumu ievērošana kļūtu par katras dienas sastāvdaļu, to nesarežģījot. 

Seši viegli izpildāmi padomi, kas ļaus uzlabot higiēnu darbavietā:
- ikvienam darbiniekam ir jāseko līdzi darbavietas tīrībai, tostarp arī jāpievērš uzmanība savai darba vietai – savlaicīgi jāizmet atkritumi, kas var ātri bojāties, jānotīra putekļi u.tml.;
- krūzes un citus priekšmetus mazgājiet karstā ūdenī ar trauku mazgājamo līdzekli;
- ja jūtaties apslimis, tad palieciet mājās, jo, nākot uz darbu slimam, paaugstinās iespēja inficēt citus darbiniekus;
- pēc klepošanas vai šķaudīšanas nomazgājiet rokas vai notīriet tās ar roku dezinfekcijas līdzekli;
- tīriet tualetes pēc kontroles uzņēmumu izvirzītajām prasībām;
- pievērsiet uzmanību ne tikai darbavietas tīrībai, bet arī savai personīgajai higiēnai.

Šie daži padomi ļaus Jums izvairīties no sliktajām baktērijām un slimībām, ko tās pārnēsā. Nenovērtējiet par zemu roku dezinfekcijas līdzekļus – tie lieliski pasargā no baktērijām. Iepriekš minēti ir ikdienišķi padomi, tiem sekojot, varat rūpēties par higiēnu darbavietā. Savukārt, ja Jums vajadzīgs sertifikāts, tad nepieciešams iziet apmācību kursu.

Apgūstiet higiēnas prasības Webapmaciba.lv
Webapmaciba.lv piedāvā apmācības cilvēkiem, kuri ikdienā strādā ar pārtiku saistītos uzņēmumos. Tas piedāvā izzināt dažādas ar nozari saistītas tēmas, pēc kuru apgūšanas Jūs pārzināsiet higiēnas prasības un to ievērošanas principus. Webapmaciba.lv varat apgūt tādas tēmas kā
- Pārtikas apriti regulējošie Eiropas Savienības un Latvijas Republikas normatīvie akti;
- Pārtikas uzraudzība un kontrole Latvijā;
- Pārtikas drošība un aizsargātība;
- Pārtikas izcelsmes slimību statistika Latvijā un ārvalstīs, un ar pārtiku izplatīto slimību profilakse;
- Pārtikas piesārņojums;
- Personāla higiēna;
- Pārtikas higiēna;
- Laba higiēnas un ražošanas prakse, un ar to saistīti pasākumi;
- Pārtikas drošības un paškontroles sistēmas principi.

Webapmaciba.lv nodrošina salīdzinoši ātras un lētas apmācības tiešsaistē gan latviešu, gan krievu valodā, turklāt arī ar labāko cenas garantiju lieliem uzņēmumiem ar vismaz 90 darbiniekiem. Ja pirms apmācību sākšanās Jums ir kādas neskaidrības, tad iepazīstieties ar procesu, noskatoties video, kas pieejams webapmaciba.lv mājaslapā.

Ja vēlaties pārzināt higiēnas prasības, tad apmeklējiet mājaslapu webapmaciba.lv un reģistrējieties apmācībām jau šodien! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)