Banner 980x90

Informēs par 25.starptautisko Siguldas Opermūzikas svētku programmu

Rīga, 15.marts, LETA. Šodien preses konferencē informēs par 25.starptautisko Siguldas Opermūzikas svētku programmu, māksliniekiem un svētku norisi, aģentūru LETA informēja svētku organizatori.

Svētki notiks no 28.jūlija līdz 30.jūlijam Siguldas pilsdrupu estrādē.

Preses konferences laikā tiks prezentēta svētku programma, atklāts pasākuma radošais kolektīvs un mākslinieku sastāvs, kuri šajā jubilejas gadā uzstāsies Siguldā. Preses konferences dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar Opermūzikas svētku centrālā notikuma - Džuzepes Verdi operas "Falstafs" - oriģināliestudējuma konceptu, scenogrāfiju un tērpu skicēm.

Opera "Falstafs" ir komponista pēdējā opera, kas Latvijā līdz šim vēl nav iestudēta.

Galā koncertā pirmo reizi uz Siguldas skatuves kāps viens no vadošajiem soprāniem pasaulē - Olga Peretjatko. Dziedātāja ar lieliem panākumiem uzstājusies lielākajos pasaules opernamos un operas festivālos. 2014.gada Bastīlijas dienā dziedātājas balsī klausījās vairāk nekā 600 000 liela publika koncertā Parīzē pie Eifeļa torņa.

Preses konference plkst.12 notiks Rīgā, viesnīcā "Hotel de Rome".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)