Banner 980x90

Iekārto savu paradīzes stūrīti kopā ar «E-Stādi»

Padomju laikos tik slavenās un iespaidīgās Ogres Meristēmas darbu ar iespaidīgu un vērienīgu enerģiju turpina SIA «E-Stādi», kas piedāvā Latvijā plašāko augu kultūras klāstu.
Jaunajā uzņēmumā, kas strikti apņēmies atgriezt kādreiz tik spēcīgo Meristēmu vārdu, jau tagad ir pieejams apjomīgs sortiments gan ražas iegūšanai, gan skaistumam – stādi, košumkrūmi, ogulāji un visu gadalaiku ziedi, kā arī eksotiskie augi. Tas viss uzskaitīts stādaudzētavas interneta vietnē www.e-stadi.lv.
Ogrē, Vidzemes ielā 3, bāzētajās siltumnīcās atradīsiet sen kāroto, lai piemājas pagalmā, dārzā vai kādā citā zemes pleķītī varētu iekopt savu paradīzes stūrīti.
Augu kultūras šķirņu kvalitāti garantē stādaudzētavā strādājošie profesionālie agronomi, kuri uzskata, ka labāk ir izvēlēties vietējo produkciju, nevis uzticēties ievestajiem stādiem, kas var izrādīties ļoti nekvalitatīvi.
Iepriekš Ogres Meristēmas, tagad – SIA «E-Stādi» – ir sasparojusies, turpinot kāpināt apjomus un nodrošinot cilvēkiem iespēju iegādāties skaistas un arīdzan garšīgas lietas. Stādaudzētavā pieejamas puķes, mētras un dārzeņu stādi, atradīsiet arī augļu kokus un krūmus, kas ir veco Meristēmu laboratorijas turpinājums.
Laboratorija vēl joprojām eksistē, un citur alternatīva lielai augu kultūras kolekciju pavairošanai Latvijā nemaz nav. Botāniskais dārzs vairāk saglabā savu kolekciju, bet nenodarbojas ar komerciju. «E-Stādi» laboratorija darbojas ar visai lielu jaudu, ko pierāda arī sadarbība ar mājsaimniecības preču veikalu tīkliem «DEPO» un cenuklubs.lv.
Kamēr dārzus sedz sniega sega, stādaudzētavas laboratorijās rit aktīva rosība, lai, jau pavasarim pienākot, varētu piedāvāt ne tikai iecienītākos augu kultūras pārstāvjus, bet arī kādu vēl nebijušu, pašu radītu atvasi. Šogad SIA «E-Stādi» jau radīti jauni ērkšķogu, saldo ķiršu, cidoniju, aktinīdiju, pīlādžu un vairāku dekoratīvo augu kultūras paveidi. Sortiments kā allaž ir ļoti plašs.
«E-Stādi» vienmēr būs draudzīgi un pretimnākoši, netiks atteiktas nedz konsultācijas, nedz arī iespēja izvēlēties starp vairākiem variantiem, kā iekārtot jūsu dārzu, pagalmu vai citu zemes pleķīti, ko vēlētos izcelt citu vidū.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)