Banner 980x90

Garkalnē būs pieejama mobilā diagnostika

MFD Veselības grupas aicina veikt plaušu rentgenu, citus rentgenizmeklējumus, sirds kardiogrammu, asins, urīna laboratoriskos izmeklējumus, sievietes krūšu izmeklējumus - mamogrāfiju, Mobilās diagnostikas busā, kas ieradīsies 26.februārī un 24.martā pie Garkalnes novada Domes, Brīvības gatvē 455.

Kā pilsētas informācijas portāls Sigulda24.lv uzzināja Garkalnes novada pašvaldībā, Mobilās diagnostikas buss būs pieejams no plkst.10.00 līdz 17.00.

Mamogrāfija:
* sievietēm, kuras ir saņēmušas uzaicinājuma vēstuli no Nacionālā veselības dienesta Valsts skrīninga programmas ietvaros izmeklējums ir bez maksas (uzaicinājuma vēstule ir derīga 2 gadus kopš iesūtīšanas datuma).
* ar ģimenes ārsta vai ārstējoša ārsta norīkojumu, kuram ir līgumattiecības ar Nacionālo veselības dienestu - 2,85 eiro.
* ar ģimenes ārsta vai ārstējoša ārsta norīkojumu, kuram nav līgumattiecību ar Nacionālo veselības dienestu - par maksu.

Plaušu rentgens (citi rentgena izmeklējumi):
* ar ģimenes ārsta nosūtījumu - 2,85 eiro;
* bez nosūtījuma - 9,00 eiro.

Sirds kardiogramma:
* ar ģimenes ārsta nosūtījumu - 1,42 eiro;
* bez nosūtījuma - 6.00 eiro.

D vitamīna noteikšanai īpaša atlaide - 7.00 eiro.

Asins un urīna laboratoriskie izmeklējumi ar ģimenes ārsta norīkojumu bez maksas.

Pieraksts notiek pa telefonu 25431313. Sīkāka informācija uz e-pastu diagnostika@mfd.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)