Banner 980x90

Gandrīz 10 000 cilvēku apmeklē grupas "The Sound Poets" koncertus Siguldā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pagājušajā nedēļas nogalē divus grupas "The Sound Poets" koncertus Siguldas pilsdrupās noskatījās gandrīz 10 000 cilvēku, pilsētas informācijas portālu Sigulda24.lv informē grupas pārstāve Guna Zucika.

Kā atzīst grupas dalībnieki, koncertu apmeklētāju sniegtās emocijas viņus ir uzlādējuši "vismaz trīs mūžiem uz priekšu", kā arī priecājas par laikapstākļiem, kas īpaši lutināja. Koncertu 27.augustā apmeklēja Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi Ivetu.

27. augusta koncertu tiešraidē varēja vērot Lattelecom TV kanālā 360TV. Koncerts Lattelecom TV arhīva, Interaktīvajā TV un Shortcut.lv  pieejams vēl līdz 7.septembrim. 

Grupa izsaka lielu paldies Siguldas novada domei par sadarbību un iespēju vienīgos šīs vasaras koncertus organizēt tik īpašā un gleznainā vidē. 

Koncertu  sadarbībā ar "The Sound Poets" organizē "Every Little Thing". 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)