Banner 980x90

Fitnesa klubs – vieta, kur gūt pozitīvas emocijas un rūpēties par savu ķermeni

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Laba pašsajūta, izskats un veselīgs dzīvesveids – par to mūsdienās domā daudzi, pievēršot uzmanību ikdienas ēdienkartei un paradumiem. Rūpējoties par sevi, nedrīkst aizmirst par sportiskām aktivitātēm, jo lielākā daļa no cilvēkiem ikdienu pavada birojā, sēžot pie datora. Fitnesa klubs būs īstā vieta, kur izkustināt savu ķermeni un uzlabot pašsajūtu. Ir zinātniski pierādīts, ka cilvēki, kuri vismaz pāris reižu nedēļā nodarbojas ar sportu, ikdienā ne tikai labi izskatās, bet jūtas arī laimīgāki un ir apmierinātāki ar dzīvi.

Sportiskas aktivitātes jebkura vecuma cilvēkiem
Fitnesa klubu Rīgā un visā Latvijā ir ļoti daudz, tādēļ katrs var izvēlēties sev piemērotāko. Ja esi mājīgas vides un motivējošas atmosfēras meklējumos, dodies uz "Veselības Fabrika". Tas ir sporta klubs dažāda vecuma uz fiziskās sagatavotības cilvēkiem. "Veselības Fabrika" nodrošina profesionāli aprīkotu trenažieru zāli ar inventāru no pasaulē atdzītiem ražotājiem. Trenažieru zālē vienmēr ir kāds no sporta kluba zinošajiem treneriem, kurš pastāstīs, kā pareizi izmantot katru trenažieri un kādām muskuļu grupām tie paredzēti.

Sporta klubs piedāvā arī plašu grupu nodarbību klāstu, kas piemērots gan jauniešiem, gan senioriem. Katram sportot gribētājam ir iespēja izvēlēties sev atbilstošākās grupu nodarbības:
- svaru samazinošās nodarbības;
- spēka un nostiprinošās;
- nodarbības jaunajām māmiņām.

Grupu nodarbības notiek 4 zālēs un tajās pieejams papildu inventārs:
- lielās un speciālās bumbas pilatēm;
- hanteles;
- smaguma stieņi;
- speciālās gumijas jeb espanderi un daudz kas cits.

Ja esi nolēmis nopietni pievērsties sava ķermeņa reformai, sazinies ar kādu no sporta kluba treneriem un piesakies uz personāltreniņu. Vadoties pēc taviem mērķiem, treneris sastādīs individuālu treniņu programmu, ēšanas plānu, uzraudzīs katru treniņu procesu, kā arī motivēs, lai kopīgi sasniegtu lieliskus rezultātus.

Ķermenim un garam
Kad sviedri treniņu zālē ir izlieti, un ir saņemts gandarījums par paveikto, ir laiks atslābināt muskuļus un relaksēties. Fitnesa klubs "Veselības Fabrika" pēc treniņa aicina apmeklēt saunu vai tvaika pirti, kā arī Tavā rīcībā ir gan vertikālais, gan horizontālais solārijs veselīgam ādas iedegumam.

Sāc sportot jau šodien!
Nāc un pārliecinies par lielisko atmosfēru un entuziastiskajiem treneriem. Sporta klubs "Veselības Fabrika" atrodas Brīvības gatvē 214M, 3. stāvā, un strādā bez brīvdienām, tāpēc vari to apmeklēt sev izdevīgā laikā. Sīkāku informāciju uzzini mājaslapā vfabrika.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)