Banner 980x90

Februārī Siguldā pirmizrādi piedzīvos mūzikas un dejas izrāde "Māsa Kerija"

Rīga, 4.janv., LETA. Februārī kultūras centrā "Siguldas devons" pirmizrādi piedzīvos mūzikas un dejas izrāde "Māsa Kerija", kurā galvenajās lomās piedalīsies Kristīna Zaharova, Rihards Lepers un Normunds Rutulis, aģentūru LETA informēja "Producentu grupa 7" pārstāve Maija Tālberga.

Raimonda Paula un Jāņa Petera kopdarbs "Māsa Kerija" šogad atzīmēs 40 gadus, kopš pirmās tikšanās ar skatītājiem. Patlaban režisora Valda Lūriņa un horeogrāfa Alberta Kivlenieka tandēmā tas pārtop jaunā iestudējumā, kur noteicošā būs mūzika un deja.

Pēc Teodora Dreizera romāna motīviem veidotais stāsts par jaunu meiteni, kas dodas uz lielpilsētu ar sapni kļūt par aktrisi, aktualitāti nav zaudējis arī mūsdienās. Savulaik piedzīvojis vairākus jauniestudējumus uz skatuves, skaņu platē un videofilmā, tas joprojām aizkustina klausītājus Maestro radītajā mūzikā. Pats Pauls atzīst, ka tas ir viens no viņa mūža labākajiem darbiem, stāstīja Tālberga.

Mūzikas un dejas izrāde "Māsa Kerija" pirmizrādi piedzīvos 16.februārī, bet pēc tam izrāde būs skatāma Ogrē, Ādažos, Liepājā, Cēsīs, Valmierā, Jelgavā, Rīgā, Alūksnē, Rēzeknē, Krustpilī un Madonā.

Iestudējumu veido scenogrāfs Egils Kupčs, tērpu māksliniece - Ilze Kaša un muzikālais aranžētājs - Kristaps Krievkalns.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)