Banner 980x90

Evaņģēliski luteriskajā baznīcā notiks koncerts "Manas dvēseles logs"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Svētdien, 28.augustā, plkst.12.30 Siguldas evaņģēliski luteriskajā baznīcā notiks koncerts "Manas dvēseles logs", pilsētas informācijas portāls Sigulda24.lv uzzināja Siguldas novada pašvaldībā.

Dzejas un mūzikas koncertprogramma "Manas dvēseles logs" ir stāsts par sievieti no viņas piedzimšanas brīža līdz dzīves novakarei. Stāsts atklāj sievietes pārdzīvojumus, garīgos meklējumus, spilgtākos dzīves notikumus un Dieva klātbūtni visa mūža garumā.

Koncertprogrammā skanēs latviešu komponistu – Lūcijas Garūtas, Jēkaba Mediņa, Pētera Barisona, Arvīda Žilinska u.c. vokālā un ērģeļu mūzika, kuru paspilgtinās latviešu dzejnieču – Aspazijas, Annas Brigaderes, Ārijas Elksnes un Annas Rancānes dzeja.

Koncertā piedalās Latvijas Nacionālās Operas un Baleta soliste, mecosoprāns Baiba Renerte (Berķe) un ērģelniece Larisa Carjkova.

Projektu atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds un Siguldas evaņģēliski luteriskā baznīca.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)