Banner 980x90

Dizaina paklāji modernam uzņēmumam – Berendsen.lv

Strādājot modernā uzņēmuma, gan darbinieki, gan klienti bieži vien pievērš uzmanību dažādiem sīkumiem. Tā, piemēram, viņi vēlas, lai biroja iekārtojuma vizuālais tēls būtu tāds, kā viņi to vēlas redzēt. Tuvojas pavasaris, un vizuālās pārmaiņas darba vidē ir tieši tas, kas uzlabos garastāvokli, kā arī ļaus veiksmīgāk piemēroties mainīgajiem laikapstākļiem.

Piepildīt savu darbinieku vēlmes Jūs varat, pateicoties kompānijai A/S "Berendsen Tekstila Serviss", kas piedāvā dažādu veidu dizaina paklājus, kuri veidoti no neilona šķiedras.

Kam paredzēti dizaina paklāji un kādus ieguvumus tie dod? Pirmkārt, tā ir Jūsu iespēja padarīt uzņēmuma tēlu daudz pamanāmāku daudzu klientu lokā. Protams, arī dizaina paklājs, tāpat kā citi paklāji, veic visas galvenās paklāja funkcijas – savāc netīrumus, aizsargā grīdas segumu no nodiluma. Taču dizaina paklājs noteikti savā veidā piešķirs Jūsu uzņēmumam tādu kā unikalitāti jeb personalizāciju.

Starp vairākiem variantiem varat izvēlēties kādu no klientu vidū iecienītākajiem paklāju variantiem. To vidū ir paklājs "Laipni Lūdzam" (sarkanā, brūnā un pelēkā krāsā), paklājs "Klasītes" (zaļā krāsā ar ilustrāciju), paklājs "Puzle" (daudzkrāsains ar ilustrāciju), "Labirints" (sarkanā krāsā ar ilustrāciju), kā arī paklājs "Kafijas krūze" (ar foto ilustrāciju). Tāpat Jūs varat apsvērt iespēju iegādāties rakstainus un svītrainus paklājus. Visus šos variantus varat aplūkot tuvāk arī uzņēmuma mājaslapā Berendsen.lv. Tur atradīsit paklājus vēl plašākā izvēlē, jo vēl bez dizaina paklājiem, tur atrodami arī citi praktiski un glīti paklāji gan ikdienas darbam, gan īpašiem svētku gadījumiem, piemēram, sarkanie paklāji noderēs gadījumos, kad savā uzņēmumā gaidāt augsta ranga viesus.

Rūpēs par biroja tīrību, kārtību un mājīgu vidi nāks palīgā A/S "Berendsen Tekstila Serviss"! Sazinieties ar kompānijas pārstāvi jau šodien un tuvākajā laikā jau sagaidīsit savu dizaina paklāju! Veicot pasūtījumu, neaizmirstiet norādīt, kādas krāsas un izmēra paklāju Jūs labprāt redzētu savā birojā. Atcerieties, ka A/S "Berendsen Tekstila Serviss" piedāvā nomāt tikai augstākās kvalitātes paklājus par saprātīgu cenu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)