Banner 980x90

Divu auto sadursmē Allažu pagastā gājis bojā cilvēks

Rīga, 27.sept., LETA. Ceturtdien divu auto sadursmē Allažu pagastā gājis bojā cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis pirms plkst.10, saduroties automašīnām "Jeep" un "Scania" ar piekabi. Sadursmes rezultātā abas automašīnas nobrauca no ceļa.

Negadījumā no gūtajām traumām gāja bojā automašīnas "Jeep" vadītājs.

Policija skaidro notikušā apstākļus.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 74 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki un viens gājis bojā.

Tāpat ceļu satiksmes jomā sastādīti 371 administratīvā pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 115 par ātruma pārsniegšanu, 11 par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā un viens - narkotisko vielu iespaidā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)