Banner 980x90

Dāvanu kartes – lieliska dāvana Ziemassvētkos

Tuvojas Ziemassvētki, kad ikviens vēlas izjust brīnumaino dāvanu saņemšanas un dāvināšanas prieku! Meklējat interesantas un jaunas idejas dāvanām? Vislabākās, visoriģinālākās un vispārsteidzošākās dāvanas Jums palīdzēs atrast interneta veikals "Lieliska dāvana" – uzņēmums, kas nodarbojas ar dāvanu tirdzniecību. 

Lieliska dāvana – prieks ikvienam!
"Lieliska dāvana" pircējam piedāvā iespēju visas iespējamās dāvanu idejas atrast vienā vietā. Šie produkti – dāvanu kartes un dāvanu komplekti –  tiek  tirgoti lielākajos valsts tirdzniecības centros un interneta mājaslapā www.lieliskadavana.lv. 

Šeit piedāvāts plašu dāvanu sortiments: dāvanas vīriešiem, sievietēm un bērniem, dāvanu čeki, kartes un komplekti. Jūsu ērtībai mājaslapā dāvanas sakārtotas kategorijās, tādēļ dāvanu meklēšana ir ātra un ērta. Dāvanu šeit izvēlēsies ikviens, jo tiek piedāvāti gan atpūtas, SPA procedūru, masāžu piedāvājumi, gan arī aktīvas brīvā laikā izklaides iespējas. Te atradīsiet lieliskas dāvanas, kuras ļaus gūt neaizmirstamus iespaidus, kā arī uzzināt un iemācīties kaut ko jaunu. Varēsit izmēģināt dažādas degustācijas, izvēlēties dejošanas, gleznošanas vai ēdiena gatavošanas nodarbības un daudz citu patīkamu dāvanu. 

Lieliskadavana.lv dāvanu kartes – pārsteidz svētkos un ikdienā!
Pašlaik piedāvājumā ir vairāk nekā 170 drukātu, oriģināla dizaina dāvanu karšu, kas pielāgotas arī reģionālajiem piedāvājumiem. Savukārt biznesa dāvanu kartēm var izstrādāt īpašu iepakojumu, atbilstoši uzņēmuma preču zīmei, izvietojot uz tā uzņēmuma logo un pieskaņojot krāsas.
Iegādājoties dāvanu karti tiešsaistē, varat elektronisko dāvanu čeku adresātam nosūtīt pa e-pastu vai izdrukāt pats A4 formātā, izvēloties vienu no jaunajiem dāvanu čeku dizainiem. 

Īpašas dāvanas meklē internetā vai labākajās tirdzniecības vietās visā Latvijā
Gatavojoties Ziemassvētkiem, dāvanu kartes padarītas personiskākas un elektroniskajiem dāvanu čekiem izveidoti  septiņi dizaina veidi, lai, iegādājoties dāvanu, to var pielāgot personai, kurai dāvana tiks pasniegta. Katrs dizains atklāj īpašu stāstu par dāvināšanu un attiecībām.

Turklāt laikā līdz 31. decembrim, veicot dāvanu karšu pasūtījumu mājaslapā www.lieliskadavana.lv, dāvanu piegāde visā Latvijā – bez maksas!

Iegādāties dāvanu kartes varat arī  "Lieliska dāvana" veikalā t/c "Domina", firmas stendos lielveikalos "Maxima XX" un "Maxima XXX", "RIMI" hipermārketos, ģimenes hiperveikalos "Prisma",  tūrisma aģentūras "Kolumbs" birojos (t/c "Spice", t/p "Alfa" un Tērbatas 53-6, Rīga).

Dāvanu kartes – lieliskas dāvanu idejas ikvienai gaumei
"Lieliska dāvana" piedāvā lielu dāvanu karšu sortimentu, no kura izvēlēties dāvanu jebkuram gadījumam! Šobrīd tiek piedāvātas dažādas dāvanu kartes, piemēram, izklaides bērniem un pieaugušajiem, dažādi kursi un vēl neskaitāmas citas dāvanu idejas.

Izvēlēsities "Lidojums ar gaisa balonu Lietuvā"? Varbūt tas būs brauciens ar bobsleju Siguldas bobsleja trasē vai spilgta fotosesija dabā? Nespēsit vien izvēlēties, kā iepriecināt vai pārsteigt kādu!
Katra dāvanu karte ir īpaša. Pateicoties to oriģinālajam dizainam, tās saņēmējs jutīsies novērtēts. Kartes speciāli izgatavotas tā, lai varat noņemt to cenu. Jāpiebilst arī, ka dāvanu kartes formāts ir ērts – to var nēsāt, piemēram, naudas makā, lai nepieciešamības gadījumā tā vienmēr būtu pieejama. 
Dāvanu karte – lielisks risinājums, kad dāvana nepieciešama steidzami. Jums nevajadzēs staigāt pa veikaliem, jo visas dāvanu idejas atradīsiet vienā vietā – tuvākajā tirdzniecības vietā, kur atrodams "Lieliska dāvana" stends.

Dāvanu karte tās saņēmējam garantē iespēju izmantot norādīto pakalpojumu, bez papildus samaksas. 

Apmeklējiet www.lieliskadavana.lv un Jūs katru reizi tiksiet patīkami pārsteigti, jo vienmēr atradīsiet ko jaunu – pašas svaigākās dāvanu idejas!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)