Banner 980x90

Daudzbērnu ģimenes valsts svētkos reģionālajā sabiedriskajā transportā varēs braukt bez maksas

Rīga, 8.nov., LETA. Daudzbērnu ģimeņu locekļi valsts svētkos 11.novembrī un 18.novembrī reģionālajā sabiedriskajā transportā varēs braukt bez maksas, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijā (ATD).

Atlaidi 100% apmērā būs tiesības saņemt daudzbērnu ģimenes locekļiem, kuri, iegādājoties biļeti, uzrādīs "3+ Ģimenes karti" un personu apliecinošu dokumentu, skolēna vai studenta apliecību (līdz 24 gadu vecumam).

Direkcijā arī atgādināja, ka "3+ Ģimenes kartei" un personu apliecinošam dokumentam, skolēna apliecībai vai studenta apliecībai jābūt līdzi ne tikai biļetes iegādes brīdī, bet arī brauciena laikā.

ATD ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)