Banner 980x90

Broka aizvada pēdējo valdības sēdi ministres amatā

Otrdien, 5.augustā, pēc valdības sēdes ministri pateicās par darbu līdzšinējai tieslietu ministrei Baibai Brokai (VL-TB/LNNK), kurai šī bija pēdējā valdības sēde šajā amatā.

Atvaļinājumā esošās Ministru prezidentes Laimdotas Straujumas (V) biroja vadītājs Ringolds Arnītis Brokai dāvāja ziedu pušķi un valdības vadītājas vārdā pateicās par ieguldīto darbu, kādu Broka šajā īsajā laika posmā devusi. Premjerministre Brokai novēlējusi arī panākumus turpmākajā darbā.

Ministri Brokai veltīja aplausus.

Broka atzina, ka viņai bijis liels prieks strādāt valdībā un tā bijusi ļoti vērtīga pieredze. "Ir ļoti viegli kritizēt, sakot, ko valdība dara pareizi vai nepareizi, bet tajā brīdī, kad apsēdies pie galda un ir jāpieņem nopietni lēmumi, tad uz to skatās citām acīm," teica Broka.

Pilseta24.lv jau vēstīja, ka pirmdien, 28.jūlijā, tieslietu ministre Baiba Broka nolēmusi atkāpties no sava amata.

Tāpat Pilseta24.lv jau vēstīja, ka Laimdota Straujuma (V) saņēmusi tieslietu ministres Baibas Brokas (VL-TB/LNNK) demisijas rakstu, kas otrdien, 29.jūlijā, tiks apstiprināts, bet rīkojumā tiks noteikts, ka Brokai par ministri būs jānostrādā vēl vienu nedēļu, proti, līdz 6.augustam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)