Banner 980x90

Ātrie kredīti internetā – Jūsu iespējām un vēlmēm

Klāt karstais vasaras laiks, kad dodamies atvaļinājumā vai vēlamies iegādāties ceļojumu uz siltajām zemēm. Lai kādas nebūtu mūsu vēlmes, svarīgi ir zināt, ka kāds mums spēs vajadzības gadījumā finansiāli palīdzēt. Ātro kredītu kompānija "Credit24" piedāvā saviem klientiem izdevīgus ātros aizdevumus gan lielākiem plāniem, gan mazākām iecerēm. 

"Credit24" ātrie kredīti internetā no citām kompānijām atšķiras ar to, ka ir pieejami naudas aizdevumi līdz pat 3000 eiro. Ātrā kredīta termiņu nosakiet Jūs pats – atkarībā pēc Jūsu personīgajiem ikmēneša ienākumiem, maksātspējas, kā arī finansiālajām iespējām.

Pirms aizņematies ātro kredītu internetā, ņemiet vērā:
- "Credit24" ātrā kredītu atmaksas termiņš ir 2 gadi jeb 24 mēneši.
- Kredīts ir ērti pieejams ikvienam, kuram ir  ar pastāvīgi ikmēneša ienākumi.
- "Credit24" nepieprasa nekādas papildus formalitātes – Jums kompānijā nevajadzēs iesniegt izziņas no darbavietas, ķīlas, galvojumus.
- Svarīgākā ir Jūsu maksātspēja un regulārie ienākumi; 
- Pēc veiksmīgas reģistrācijas online "Credit24" mājaslapā un kredīta pieteikuma izvērtēšanas – ātro kredītu saņemsit 10 līdz 15 minūšu laikā savā bankas kontā. 
- Ņemiet vērā – jo lielāks būs Jūsu izvēlētā ātrā kredīta atmaksas termiņš, jo mazāks būs regulārais ikmēneša maksājums. 
- Papildus ērtībai ieskatieties "Credit24" ātro aizdevumu tabulā – tur uzskatāmi atradīsit dažādas ātro kredītu summas, termiņus un regulārā ikmēneša maksājumu aprēķinus. 
- Ātrie kredīti internetā no "Credit24" netiek izsniegti, ja neesat sasniedzis pilngadību, kā arī gadījumos, ja Jums ir nenokārtotas parādsaistības citās kredītiestādēs. 

Nereti var rasties steidzama vajadzība pēc naudas – Jums var palīdzēt "Credit24" ātrais kredīts internetā. Tas var būt labs palīgs neparedzētās situācijās, kad steidzami vajadzīgi papildu līdzekļi kādas ieceres vai plānu īstenošanai. 

"Credit24" Jūsu kredīta pieprasījumu izskatīs individuāli – iespējams, ka atkarībā no Jūsu ikmēneša ienākumiem saņemsit mazāku ātrā kredīta summu. Piesakiet ātro kredītu internetā no "Credit24" Jums vēlamā laikā un jebkurā vietā Latvijā, visur, kur pieejams dators, internets un internetbanka. "Credit24" izskatīs Jūsu kredīta pieteikumus katru dienu  no pulksten 8.00 līdz 22.00 vakarā. Savukārt aizpildīt reģistrācijas anketu un pieteikumu kredītam Jūs varat visu diennakti "Credit24" mājaslapā internetā – www.credit24.lv.

Neliedziet sev vēlmes un iespējas, taču aizņemieties pārdomāti un tikai tad, ja spēsit aizdevumu laikā atmaksāt. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)