Banner 980x90

Atklās rekonstruēto Murjāņu Sporta ģimnāzijas sporta halli

Rīga, 7.marts, LETA. Piektdien, 10.martā, plkst.10.30 tiks atklāta Murjāņu Sporta ģimnāzijas rekonstruētā sporta halle, aģentūra LETA uzzināja izglītības iestādē.

Halles rekonstrukcijas darbi sākti 2015.gada jūlijā, un tos veica būvuzņēmums "Selva būve", kas renovēja arī skolas fasādi. Halles būvniecībā ieguldīti aptuveni trīs miljoni eiro.

Atjaunotajā ģimnāzijas hallē ir rokasbumbas laukums, ap kuru ir 150 metrus garš skrejceliņš (iekšējais aplis), un taisnajā posmā varēs skriet 60 metru distanci. Tur varēs trenēties arī kārtslēcēji, lodes grūdēji un šķēpa metēji - šīm vieglatlētikas disciplīnām izveidoti savi treniņu sektori. Halles otrajā stāvā tiek iekārtota trenažieru zāle, kuru varēs izmantot arī pārējo sporta veidu pārstāvji - kamaniņu braucēji, riteņbraucēji, volejbolisti.

Ģimnāzijā norādīja, ka atklāšanas pasākumā piedalīsies izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis (V), Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta departamenta direktors Edgars Severs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)