Banner 980x90

Asinsdonoru centram ļoti nepieciešamas vairāku grupu asinis

Rīga, 3.okt., LETA. Valsts asinsdonoru centram (VADC) steidzami nepieciešamas vairāku grupu asinis, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" uzsvēra centra direktore Egita Pole.

Tās ir 0 rēzus negatīvās un pozitīvās grupas asinis, A rēzus negatīvās un AB rēzus negatīvās grupas asinis.

Pole aicināja donorus būt aktīviem, pieslēgties un palīdzēt, ja veselība patlaban to ļauj.

Reģionos trešdien no plkst.9 līdz 13 asinis var ziedot Gulbenes Jauniešu centrā. Tāpat arī VADC Latgales filiālē no plkst.8 līdz 16, Daugavpils reģionālajā slimnīcā no plkst.8 līdz 10.30, Liepājas reģionāla slimnīca no plkst.8.15 līdz 12, Jelgavas pilsētas slimnīca no plkst.14 līdz 18 un Vidzemes slimnīcā no plkst.8 līdz 12

Rīgā pie Brīvības pieminekļa no plkst.10 līdz 14 atradīsies specializētais VADC autobuss. Valsts asinsdonoru centrā Sēlpils ielā 9, kā arī Merķeļa ielas filiālē šodien asinis varēs ziedot no plkst.8 līdz 16.30, bet ceturtdien līdz plkst.18.30. No plkst.8 līdz 15 donorus trešdien gaidīs arī Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas Asins sagatavošanas nodaļā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)