Banner 980x90

Ar igauņu blūzmeņu Andresa Rootsa un Raula Terepa koncertu Siguldā durvis vērs Ziemas koncertzāle

Valmiera, 27.nov., LETA. 16.decembrī ar igauņu blūzmeņu Andresa Rootsa un Raula Terepa koncertus "Ziemas blūzs" otro gadu Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā durvis vērs Ziemas koncertzāle, aģentūru LETA informēja pašvaldības pārstāve Inese Pabērza.

Tāpat koncertzāles darbības noslēgumam 26.decembrī tur būs iespējams dzirdēt tādus māksliniekus kā Igo un Tomass Kleins, Krists Indrišonoks, ģitārists Mārcis Auziņš un citus.

Ziemas koncertzālē uzstāsies arī Siguldas Absolventu orķestris, folkloras kopa "Senleja" un Rīgas Danču klubs, senioru deju kopas, bigbends "Sigulda" ar solistiem Inesi Gresti un Raimondu Eizenšmitu un citi. Tāpat Ziemas koncertzāli piepildīs pasākumi bērniem: muzikālā izrāde "Olafa Ziemassvētki", animācijas filmu programmas, "Čaklo rūķu darbistaba", "Dirty Deal Teatro" izrāde sākumskolas bērniem "Baltā grāmata" un citi.

Līdztekus koncertprogrammām no 16. līdz 26.decembrim Ziemas koncertzālē būs skatāma Ināras Liepas ceļojošā Leļļu mākslas muzeja krājumu izstāde.

16. un 17.decembrī Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā tradicionāli norisināsies Ziemassvētku tirdziņš. Savukārt no 16. līdz 23.decembrim Siguldas novada Tūrisma informācijas centra verandā darbosies pasta stacija "Viktora vēstules", kur ikviens varēs izgatavos savus Ziemassvētku apsveikumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)