Banner 980x90

Allažu pamatskolas direktores amatā apstiprināta Aina Keplere

Rīga, 5.okt., LETA. Siguldas novada domes deputāti vienbalsīgi par Allažu pamatskolas jauno direktori apstiprinājuši Ainu Kepleri.

Keplere līdz šim bijusi Allažu pamatskolas direktores vietniece izglītības jomā, tādēļ iestrādnes jaunajai direktorei jau ir.

Jaunā direktore uzskata, ka Allažu pamatskola jāturpina attīstīt un popularizēt, dažādojot mācību procesu un vidi, kā arī piesaistot jaunu izglītības personālu.

Uzsākot darbu, jaunā direktore nosauc vairākus mērķus, par galveno prioritāti izvirzot kvalitatīvu izglītības nodrošināšanu, atbalstot ikvienu bērnu un novērtējot skolēnu sasniegumus olimpiādēs un konkursos.

Līdz šim Keplere strādājusi Allažu pamatskolā par sākumskolas skolotāju un direktores vietnieci izglītības jomā. No darba brīvajā laikā viņa dzied kultūras centra "Siguldas devons" jauktajā korī "Spārni", labprāt apmeklē jogas nodarbības, dažāda veida kultūras pasākumus un ceļo. Galvenā dzīves sastāvdaļa ir ģimene un mazbērni.

Keplere izglītību ieguvusi Rīgas pedagoģiskajā skolā, iegūstot sākumskolas skolotājas profesiju, tālāk izglītojusies Latvijas Universitātē, kur ieguvusi bakalaura grādu pedagoģijā, savukārt maģistra grāds skolvadībā iegūts Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijā.

Šajā gadā Allažu skola ieguvusi gaišas un mūsdienīgas telpas, jo noslēgušies atjaunošanas darbi, ko pašvaldība veica divās kārtās, kopumā investējot turpat 620 000 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)