Banner 980x90

Aiztur vīrieti par piecu apmeklētāju piekaušanu Siguldas naktsklubos

Rīga, 15.dec., LETA. Valsts policija (VP) aizturējusi vīrieti aizdomās par piecu apmeklētāju piekaušanu Siguldas izklaides vietās, aģentūru LETA informēja VP.

16.oktobra naktī kādā Siguldas spēļu zālē agresīvs vīrietis bez iemesla uzbrucis un piekāvis četrus bāra apmeklētājus. Cietušie policijā nevērsās, tomēr likumsargi, informēti par starpgadījumu, nākamajā dienā sāka notikušā apstākļu skaidrošanu.

Policistiem no spēļu zāles izdevās iegūt videomateriālu, kā arī noskaidrot vienu no četriem cietušajiem, kurš pēcāk arī iesniedza policijā iesniegumu par miesas bojājumu nodarīšanu.

Likumsargi noskaidroja uzbrucēju, kurš dzimis 1982.gadā un jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā.

Veicot izmeklēšanas pasākumus, noskaidrojās, ka šis vīrietis arī naktī uz 11.decembri kādā citā Siguldas klubā bez pamatojuma iesitis kluba apmeklētājam. Cietušais ar miesas bojājumiem nogādāts medicīnas iestādē.

12.decembrī Siguldas iecirkņa policisti uzbrucēju aizturēja.

Pret vīrieti sākts kriminālprocess par huligānismu, kas saistīts ar miesas bojājumu nodarīšanu cietušajam.

Policija lūdza tiesu piemērot aizturētajam vīrietim drošības līdzekli apcietinājumu, taču tiesa šo lūgumu noraidīja.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)