Banner 980x90

1a.lv – interneta veikals, kas parūpējas par katru klientu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kāpēc tērēt stundas un spēkus lielveikalu ķemmēšanā, ja visu sev nepieciešamo var atrast sēžot dīvāna mīkstākajā spilvenā? Interneta veikali ir lieliska izdevība ērti pārskatīt un salīdzināt vairākus ražotājus, preces un piedāvājumus! 

Nepasūti pirmo preci, ko ieraugi!
Tiešsaistes plašumos atrodami neskaitāmi interneta veikali, tādēļ kārtīgi jāizvērtē, kuram uzticēt savu laiku un naudu:
- salīdzini vienas preces cenas dažādos interneta veikalos, lai saprastu, vai tās nav aizdomīgi zemas vai augstas;
- pārskati atsauksmes un, iegādājoties tehniku, pārbaudi, vai interneta veikals ir oficiāls pārstāvis attiecīgajai firmai un vai tiek piedāvāta ražotāja garantija;
- apskati piegādes iespējas – tās ilgums vienmēr ir atkarīgs no piegādes veida un maksas.

Uzticies pārbaudītam un atzītam interneta veikalam
1a.lv ir pēc apgrozījuma lielākais interneta veikals Latvijā, kura kvalitāti ir pozitīvi novērtējuši 98,5% klientu, kā arī vairāki uzņēmumi un ražotāji – 1a.lv ir "Asus" un "Intel" ražotāja platīna partneris, kā arī "Acer" gada partneris vairākus gadus pēc kārtas. Interneta veikals ieguvis arī vairākus apbalvojumus un titulus, tai skaitā "Forbes Nr.1 Interneta Bizness Latvijā" no 2013. līdz 2015. gadam un "Dell Labākais e-komercijas partneris" 2015. gadā. 1a.lv saviem klientiem nodrošina lieliskus piedāvājumus un augstas kvalitātes servisu jau 14 gadus, kopš 2008. gada kļūstot arī par 1a.lt veikalu Lietuvā un kopš 2010. gada - 1a.ee Igaunijā. 

Nekur nav tik ērti kā 1a.lv!
1a.lv, kā arī 1a.ee un 1a.lt serviss ir tik augstu novērtēts, jo interneta veikals piedāvā ērtu iepirkšanos katra klienta vajadzībām:
- preču klāsts ir ārkārtīgi plašs – sākot no sadzīves un datortehnikas, līdz precēm skaistumam, atpūtai, bērniem un mājsaimniecībām. Visām precēm tiek nodrošināta ražotāja piedāvātā vai 2 gadu garantija;
- norēķināties var caur interneta banku pirkuma brīdī, skaidrā naudā pašam ierodoties pēc preces, vai noformējot līzingu. Ja preci atdosi 14 dienu laikā, saņemsi atpakaļ visu samaksāto summu;
- saņem preci pat 1 dienas laikā, izvēloties sev derīgāko piegādi – dodies uz 1a.lv biroju pēc preces pats, izvēlies kādu Pickup Paku Bodi vai norādi adresi un vēlamo laiku, kur un kad vēlies sagaidīt pasūtījumu.

Izvēlies ērtu iepirkšanos jebkurā vietā un laikā – apmeklē 1a.lv, 1a.lt vai 1a.ee internetā un saņem preci, neizejot no mājām. Dodies uz 1a.lv un pasūti jau šodien!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)